gepubliceerd op: 14-02-2017
Chocoladesalon van Brussel
Foto: Chocoladesalon
 

Het Chocoladesalon trok weer naar Tour & Taxis voor een 4e Belgische editie. Het verwelkomde meer dan 28.000 bezoekers, allen gedreven door hetzelfde heerlijke genot te ontdekken welke verrassingen en lekkernijen de chocolatiers voor hen hadden bedacht. (10 – 12 februari 2017 • Tour & Taxis - Brussel)  

 

Het Salon werd donderdagavond feestelijk geopend met een uitzonderlijke modeshow van chocoladejurken, in aanwezigheid van HKH Prinses Lea, minister Cécile Jodogne en schepen Marion Lemesre. Het Salon, dat 3 dagen duurde en meer dan 130 deelnemers samenbracht op 8000 m², bracht hulde aan Belgische chocolade in al zijn vormen en stijlen. Want er waren niet alleen exposanten ... Dankzij allerlei conferenties, demonstraties, workshops en master classes konden bezoekers – groot en klein – meer leren over chocolade.
 
Voor de eerste keer dit jaar was de openingsavond toegankelijk voor het grote publiek en werd een deel van het inkomstgeld overgemaakt aan Levensloop, voor de financiering van het onderzoek tegen kanker en leukemie. Alleen die avond al verdrongen meer dan 2000 genodigden zich voor de ingang van Tour&Taxis om er een heerlijke en buitengewoon feestelijke openingsavond te beleven.
 
Grote Belgische merken zoals Neuhaus (dat dit jaar zijn 160e verjaardag viert), Leonidas en Pralibel lieten zich opmerken met hoogwaardige stands. Maar ook anderen, zoals Laurent Gerbaud, Joost Arijs, Jean-Philippe Darcis, Benoît Nihant, Didier Smeets en Herman Van Dender, deelden hun vakkennis en onthulden hun nieuwe creaties.

Na zo'n succes maken de organisatoren nu al een afspraak met hun publiek voor 2018, voor een nieuw, in chocolade gehuld avontuur ...

Auteur van het artikel : Chocoladesalon
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA