U bent particulier en wenst te adverteren in de rubriek « prestigieuze advertenties » ?

… Ziehier wat u moet doen.

U hoeft enkel op de knop onderaan op deze pagina te klikken en het inschrijvingsformulier in te vullen (voeg uw teksten, foto's en enkele bijkomende gegevens toe).

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen, zullen wij deze onderzoeken en u zo snel mogelijk een antwoord toesturen. Wij beantwoorden alle aanvragen maar kunnen deze uiteraard niet allemaal goedkeuren. Uw aanvraag dient absoluut te voldoen aan bepaalde selectiecriteria. Bij een positief antwoord zult u in onze e-mail een rekeningnummer ontvangen waarop u 95 euro (btw inbegrepen) stort met de vermelding van het referentienummer dat u werd toegekend en zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen de webmasters van PrestigeGuide uw foto's behandelen (afmetingen, compressie) en de lay-out van uw teksten verzorgen. Uw advertentie zal voor onbeperkte duur te zien zijn op de site PrestigeGuide.be.

Indien het voorwerp van uw advertentie verkocht is, vragen wij u ons een kleine e-mail te sturen om ons te laten weten dat de advertentie niet langer van toepassing is (let op: gebruik hiervoor uw contactadres zodat wij u kunnen identificeren).

Belangrijk: De advertenties met een ongeldig e-mailadres voor contact zullen automatisch worden gewist!


Zie de basisvoorwaarden om een advertentie aan te brengen:
Vul het formulier in om een prestigieuze advertentie te plaatsen:
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA