VERVOER & VERPLAATSING

MERKEN VAN PRESTIGIEUZE VOERTUIGEN

 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 

Francorchamps Motors Brussels

Al meer dan 7 jaar heeft Francorchamps Motors Brussels het genoegen onderdak te mogen bieden aan de mooiste Italiaanse sportwagens. Deze symbolen van perfectie en luxe, synoniemen van sportiviteit en prestaties, brengen niet alleen in vervoering maar worden door sommigen zelfs als een waar cultobject vereerd! Meer dan zomaar een wagen zijn ze voor hun fervente aanhangers een echt kunstwerk.
Treed binnen in deze wereld van luxe en perfectie!
Een dienstverlening die de legende waardig is.
Onze toewijding wordt gestuurd door ťťn grote drijfveer : de tevredenheid van onze klanten. Francorchamps Motors zet zich dan ook in om elke dag opnieuw gestalte te geven aan deze kernwaarde van onze merken.

Omdat we tot in het uiterste gedreven zijn om technische bijstand te verlenen die de faam van onze prestigieuze merken waardig is, bestaat ons team mecaniciens uit echte vakmannen die minstens over 10 jaar ervaring beschikken. Ook volgen zij geregeld officiŽle opleidingen in de opleidingscentra in het Italiaanse Maranello of Modena. Dezelfde nauwgezetheid vinden we ook terug in de carrosserie-afdeling, waar onze officiŽle herstellers een speciale opleiding gevolgd hebben toegespitst op het uitvoeren van herstelwerken op koetswerken in aluminium. Sleutelwoorden hier zijn veelzijdigheid en ervaring.

De kers op de taart is toch wel onze Home Service: wij halen de wagen bij de klant thuis op en na de nodige herstellings- of onderhoudswerken te hebben uitgevoerd, brengen we hem weer netjes terug. Meer dan elders willen wij immers een dialoog aangaan met de gepassioneerde Ferrari-liefhebber. En dit om hem te doen genieten van het onvoorwaardelijke plezier te rijden met een van de weinige wagens met een ziel.

Volledig in de kleuren van het Scuderia-team werd ook een gloednieuwe Ferrari Corner Shop geopend midden in de showroom te Waterloo. U vindt hier de meest elegante uitrusting terug: van golfzakken, lederwaren, vulpennen, zonnebrillen, lederen jacks, zijden halsdoeken, manchetknopen, enz. tot accessoires voor fervente tifosi en collecties voor dames en kinderen.

Website :
www.dealer.ferrari.com/francorchamps/brussels/nl
www.maseratidealers.com/francorchamps/brussels/nl

Ferrari & Maserati Dealer

Francorchamps Motors Brussels
Chaussťe de Bruxelles, 54
1410 Waterloo

Tel.: +32 2 352 03 40
Fax: +32 2 352 03 48

Een e-mail sturen
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA