gepubliceerd op: 02-11-2018
Salvatore Ferragamo
Foto: Salvatore Ferragamo ©
 

VERFIJNDE DETAILS EN EEN CHIQUE KLEURENMIX KOMEN SAMEN IN DE NIEUWE "FIORE” ZONNEBRIL VAN SALVATORE FERRAGAMO

 


De expertise van Salvatore Ferragamo op het gebied van eyewear komt volledig tot uitdrukking in deze nieuwe dames zonnebril, met ronde vormen en bewerkt met een innovatief vlindermodel, die een belangrijke rol speelt in de herfst/winter 2018 campagne.

Geïnspireerd op de iconische bloemvormige hakken van Ferragamo, wordt het "Fiore”-concept van het huis geherinterpreteerd door middel van de oversized en toch vrouwelijke afmetingen van dit vloeiende, metalen montuur, dat is uitgerust met triple-gradiënt-glazen die prachtig passen bij de brilveren.
 

Het vlindervormige model is verkrijgbaar in Gold met vier verschillende kleuren glazen: Brown, Purple/Rose/Ivory, Blue/Green/Salmon en Brown/Green/Yellow.

De aanpasbare constructie van elk model wordt afgemaakt door twee bloemvormige klinknagels die de glazen doorboren, waardoor een sierlijk metalen “Fiore"-versiering op de voorkant van het montuur wordt gecreëerd. De afgeronde uiteinden van de brilveren voegen comfort en functionaliteit toe aan het flexibele ontwerp.

Auteur van het artikel : Salvatore Ferragamo
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA