DAMESMODE

MODISTE

 
Damesmode Modiste
 
Damesmode Modiste
 
Damesmode Modiste
 

Fabienne Delvigne

 

Fabienne Delvigne brengt u het hoofd op hol

Fabienne Delvigne, de koningin van het accessoire, ontwerpt al meer dan 20 jaar elegante hoeden, mutsjes, juwelen, tassen en schoenen.

Voor haar Couturecollectie zomer 2010 liet Fabienne Delvigne zich inspireren door de romantische Parisienne, elegant en wispelturig. Het resultaat is een gewaagde collectie helemaal in de stijl van de ontwerpster. 

De Trendycollectie zomer 2010 bestaat uit hoeden die zich op elk moment van de dag laten dragen zoals je pet staat. De hoed is deze zomer hét onmisbare accessoire voor stedelingen en in het bijzonder de leuke headbands waarvoor de fashionistas onvermijdelijk zullen smelten.

De trendy man gaat voor een vleugje raffinement, een tikje extravagantie. Hij kiest voor een borsalino in panamastro in blauw en kleitinten of voor een hoge hoed in een zeer fijne natuurlijke vezel voor mondaine avondjes.

Fabienne Delvigne is Belgisch hofleverancier.Ze tooit sinds vele jaren de hoofden van de koninklijke families van Nederland, Zweden en het Groothertogdom Luxemburg.

Om u beter te kunnen adviseren, ontvangt Fabienne Delvigne u graag na afspraak.

Fabienne Delvigne

Fabienne Delvigne
8 Rue A. Fauchille
1150 Brussels

Tel.: +32 2 735 90 41

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.fabiennedelvigne.com
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA