gepubliceerd op: 14-01-2016
Italian Car Passion
Foto: Autoworld ©
 

« Italian Car Passion, la bella macchina ». De tentoonstelling die u dit jaar niet mag missen in Autoworld

 


Op nieuwjaarsdag stond de teller voor 'Italian Car Passion, la bella macchina', de tentoonstelling die al een maand loopt in Autoworld, op meer dan 23.000 bezoekers, die in het museum door de straatjes en over het plein van een klein Italiaans stadje konden wandelen en er bijna 60 van de mooiste Italiaanse auto's van gisteren en vandaag konden bewonderen.

De tentoonstelling loopt nog tot eind januari. De scènes worden dan volledig afgebroken en de uitzonderlijke en heel zeldzame elegante bolides keren dan terug naar hun respectievelijke eigenaars.

Dit betekent dat u nog een kleine maand de tijd hebt om een tentoonstelling te bezoeken die al heel wat positieve artikelen opleverde! De tentoonstelling is iedere dag van 10.00 u tot 17.00 u open (tot 18.00 u tijdens het weekend).

Nu hebt u geen enkel excuus meer om het te missen!

Praktische informatie
Autoworld-Brussels : Esplanade van het Jubelpark 11 - 1000 Brussel (metrostation Merode)
Openingsuren : Iedere dag, tot 31 januari 2016 (ook op maandag) van 10.00 u tot 17.00 u (zaterdag en zondag: van 10.00 u tot 18.00 u)

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA