gepubliceerd op: 31-03-2015
'Motor Legends'
Foto: Autoworld ©
 

Van 5 tot 19 april 2015 presenteert Autoworld: 'Motor Legends'... meer dan 60 droommotorfietsen...

 

Tijdens de Paasvakantie wordt Autoworld voor de gelegenheid omgedoopt tot 'Motorworld': in die periode staat namelijk een tentoonstelling op het programma die volledig aan motorfietsen gewijd is. Op de mezzanine van de 1e verdieping van het museum zullen dan meer dan 60 van de mooiste legendarische motorfietsen kunnen worden bewonderd.

Hoewel de rode draad van de tentoonstelling de evolutie van de motorfiets door de jaren heen is, zal uiteraard de nodige aandacht worden besteed aan ons patrimonium in de vorm van een aantal machines die ons land in de motorwereld een ijzersterke reputatie bezorgden: Minerva, FN, Gillet, Saroléa…  De tentoonstelling is voor Saroléa ook de gelegenheid om uitsluitend op 6 april in avant-première met zijn recentste creatie uit te pakken. Die nieuwkomer krijgt een vooraanstaande plaats naast de Saroléa Atlantic Major van 1960, een van de laatste modellen van het merk uit die jaren.

Tijdens de overzichtstentoonstelling wordt ruim aandacht besteed aan de grote motorlanden zoals Engeland (met BSA, Triumph, Norton, Ariel...), Japan (met merken als Honda (zoals de CB750 MK0), Kawasaki, Suzuki, Yamaha…), Duitsland (met BMW, waaronder de R90S) en Italië (met Ducati, waaronder de 916 Senna).

Info: www autoworld.be of +32.2.736.41.65

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA