JUWELEN & SIERADEN

EDELSTENEN & DIAMANT

 
Juwelen & Sieraden Edelstenen & diamant
 
Juwelen & Sieraden Edelstenen & diamant
 
Juwelen & Sieraden Edelstenen & diamant
 
Juwelen & Sieraden Edelstenen & diamant
 

Carigi


 

ANTWERPEN
Carigi heeft haar oorsprong in Antwerpen, de diamantstad van de wereld. Met reeds 30 jaar ervaring in de sector beschikt Carigi over de kennis en de contacten om de meest exclusieve stenen ter wereld op te sporen en naar Antwerpen te brengen. De mensen bij Carigi beschouwen dit als een echt privilege en zijn terecht fier op de collectie edelstenen en diamant waarover zij beschikken.


DE KENNIS
Het beoordelen van diamanten, de meest nobele van alle edelstenen, is een vaardigheid die niet aangeleerd kan worden in boeken of zelfs cursussen. Het komt met jaren van ervaring en kennis, aangeleerd door ijver en toewijding aan het vak. Bij Carigi zijn die zeer zeker aanwezig.

Men weet dat de echte waarde van een diamant ligt in de schittering die hij in zich draagt. Het slijpen van een natuurlijke ruwe steen tot een perfect gepolijste diamant is één van de laatste ambachten die met recht een kunst kan worden genoemd. Een goed geproportioneerde en gepolijste diamant bereikt een perfecte balans tussen helderheid, schittering, en vuur. Meer dan enige andere factor vormt de precieze positionering van de facetten van een diamant het geheim van diens schoonheid.  En schoonheid triomfeert, keer op keer.


ZELDZAAMHEID
Als diamantairs, begrijpt men bij Carigi dat elke creatie met deze schitterende stenen hun volledige aandacht verdient. Het besef van de zeldzaamheid van de stenen waarmee gewerkt wordt, zorgt voor een enorme toewijding en plichtsgevoel bij Carigi om een bijhorend juweel te creëren dat gepaard gaat met de schoonheid van de stenen die verwerkt worden. Het gaat tenslotte om iets unieks…

 

Carigi

Carigi
Kustlaan 183
8300 Knokke

Tel.: +32 50 625 700

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.carigi.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA