INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Lederwaren - Sacs de Luxe - Delvaux


Delvaux

Le Gladiator


In lijn met haar research die vernieuwende materies combineert met een doorgedreven technologisch concept, zoals eerder toegepast bij de uitwerking van modellen Dark Night en The Hero, verkent la Maison Delvaux dit jaar de wereld der mythische helden.

EEN ICONISCH MODEL
Dit gloednieuw ontwerp - in beperkte oplage - werd Gladiator gedoopt. Het haalt zijn vorm bij de legendarische Tempête van 1967 en put zijn inspiratie uit het universum van de gladiator en zijn gepantserde uitrusting. Le Gladiator is vernieuwend, robuust en elegant tegelijk. Uitgerust met bovennatuurlijke technieken en strijdlustig in zijn luxueus harnas, staat hij paraat als charmante lijfwacht voor de enthousiaste Delvaux-verzamelaarster.

VERNIEUWENDE SAMENSTELLING
De body van Le Gladiator is een staaltje van technologie op zich. Hij is volledig opgebouwd uit schubben van vinyl en zijn ontwikkeling nam meer dan een jaar in beslag. Le Gladiator bestaat in twee kleurreeksen: Antique Silver en Gold. De vinylschubben worden uitgesneden en vervolgens in een 3D-structuur gevormd om alzo een effect van een dierlijk pantser te creëren. Naargelang hun positie op de tas werden in totaal 15 verschillende gietvormen voor de schubben ontworpen. Om Le Gladiator nog meer stabiliteit te bezorgen, werd de onderkant van de tas voorzien van een leger aan konische en met koper gegalvaniseerde klinknagels.

Le Gladiator is tegelijk speels en solide, klassiek en innoverend. Hij illustreert, zoals zijn vele voorgangers dat deden, la Maison Delvauxs compromisloos vakmanschap, haar perfectionisme en een grondige kennis ter zake; zowel op vlak van bewerking van exotische huiden als het manipuleren van kunststof.

Le Gladiator is een beperkte oplage en zal op bestelling beschikbaar zijn vanaf 1 juli 2018.

 

Foto: Lederwaren - Sacs de Luxe - Delvaux

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA