gepubliceerd op: 01-03-2018
Delvaux
Foto: Delvaux
 

Cool Box

 

 

Ben je schoonheidskoningin, gekroond met een tiara, Nobelprijswinnares gelauwerd met een krans of een goede fee met bloemen voor wereldvrede in de haren? Welke boodschap jij ook uitdraagt, Cool Box is bedacht om al jouw kostbare troeven aan de wereld kenbaar te maken. Kortom, Cool Box is functionaliteit en elegantie verenigd in één tas.

Cool Box heeft een rechttoe rechtaan-charisma en haalt zijn elegante eenvoud bij het alledaagse model van een doos. Maar dan wel een geraffineerde versie, want zijn body werd geplooid uit één en hetzelfde stuk leder. Een lederhuid, zorgvuldig uitgekozen voor zijn vloeiende soepelheid en zijn onslijtbare stevigheid. Cool Box is bovendien een intelligent ontwerp dat opent en sluit in letterlijk één handomdraai. Om zijn subtiel verborgen rits te ontdekken, volstaat het zijn sierlijke lederstrip weg te plooien. Dat doe je met zijn metalen handvat in D-vorm, die in verzilverde of vergulde versie bestaat.

Zelfs al is voor la maison Delvaux elegantie een vanzelfsprekendheid, bij Cool Box bestrijden ingenieuze en geraffineerde details elkaar voor de trofee van de grootste charme. Zoals de sensualiteit van zijn leder, ontdaan van alle binnenvoering. Of zijn uitgekiende handvaten en afneembare schouderriem, bedoeld voor het leven van alledag. En als bij dageraad verschijnen iriserende kleuren in onverwachte duo's. Paprika met Turquoise, Safran met Ebène of Ivory met Nakuru, genaamd naar het Kenyaanse meer waar flamingo's wonen.

Cool Box voelt zich overal thuis, zowel op de banken van Central Park als op het groene gras van Ter Kamerenbos. Hij past in elk avontuur, als trouwe dienaar van elke prinses met of zonder kroon, met een groot hart of met grootse plannen...Dus draag in Cool Box jouw goede voornemens mee de wereld rond, kus een kikker en misschien vind je wel jouw droomprins.

Auteur van het artikel : Delvaux
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA