HERENMODE

HAUTE COUTURE & OP MAAT

 
Herenmode Haute couture & op maat
 
Herenmode Haute couture & op maat
 
Herenmode Haute couture & op maat
 

Degand

Maison Degand in nieuw kleedje

Om nog beter in te spelen op de wensen van zijn klanten heeft Pierre Degand tijdens de zomer renovatiewerken uitgevoerd in de drie winkels van het merk. Voortaan staat een van de winkels volledig in het teken van de mannenschoen.

Degand Tailleur, de beroemdste winkel van het merk, pakt nog steeds uit met internationale producten in alle domeinen. Die zijn van prima kwaliteit en gemaakt door ambachtslui die de kunst van de traditie respecteren.

Degand Business en Degand Sport zijn ondertussen samengesmolten tot één geheel. Pierre Degand heeft beslist dit te doen om de collecties zichtbaarder en duidelijker te maken voor de klant en vooral om hem een bredere keuze te verschaffen.
De kracht van Degand Business bestaat erin maatpakken aan te bieden met semi-artisanale afwerking, terwijl Degand Sport dan weer gespecialiseerd is in “casual chic”, ook van topkwaliteit en met een assortiment dat uniek is in België.
De twee entiteiten staan onder leiding van Michèle Degand, bijgestaan door François-Xavier Masson (voormalig kleermaker van Huis Brioni) en Jacques Wernaerts (die 30 jaar actief was bij Michiels).

Pierre Degand heeft ook een afdeling parfumerie in het leven geroepen. Daar kan de klant kiezen uit hoogstaande producten zoals Penhaligon’s, Floris, Acqua di Parma, Rose of Manchester, Brioni, Borrelli en Knize.

De grote nieuwigheid bij Maison DEGAND is de opening van DEGAND SHOES in de voormalige winkel van Degand Sport, een opmerkelijke primeur in Brussel. Om aan de grote vraag van zijn klanten tegemoet te komen heeft Pierre Degand beslist om een aparte afdeling in te richten speciaal bestemd voor alle schoenliefhebbers.
Onder leiding van Christophe Sterpin krijgen mannen advies in functie van hun persoonlijke smaak en stijl. Grote merken, zoals John Lobb en Edward Green, zullen in exclusiviteit aangeboden worden bij DEGAND SHOES, maar u vindt er ook Heschung, Tod’s, Hogan, Converse, Santoni en Ortigni.

Degand

Degand
avenue Louise, 419
1050 Bruxelles

Tel.: 02 647 66 77
Fax: 02 640 03 06

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.degand.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA