GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

KOEKJESFABRIKANT

 
Gastronomie & Hotelwezen Koekjesfabrikant
 
Gastronomie & Hotelwezen Koekjesfabrikant
 
Gastronomie & Hotelwezen Koekjesfabrikant
 

Dandoy



Gehuisvest in hartje Brussel, op twee passen van de Grote Markt, doet de familiale koekjesfabrikant Dandoy sedert 1829 de ambachtelijke traditie  in het vervaardigen van een groot aantal belgische en brusselse specialiteiten zoals de Speculaas, het Brood van de Grecht, het Amandelbrood, het Bitterkoekje en talloze andere traditionele lekkernijen voortduren.

Generatie na generatie hebben de beheerders steeds geweigerd om aan de verleidingen van industriŽle ontwikkeling op grote schaal toe te geven.


Steunend op originele recepten gemaakt van de beste natuurlijke ingrediŽnten, zonder toevoegingen, noch kleurstoffen, noch bewaarmiddelen, worden de Dandoy koekjes nog altijd  handgemaakt, in de eigen werkplaatsen, aldus een ongeŽvenaarde smaak biedend waarvan de vermaardheid reeds lang onze grenzen overschreden heeft.

Dandoy

Dandoy

Ontdek onze verkooppunten

Ontdek onze website: www.biscuiteriedandoy.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA