gepubliceerd op: 20-10-2016
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

De avond van 5 december nadert met rasse schreden en zonder Neuhaus smaakt het Sinterklaasfeest toch niet hetzelfde. Het Belgische huis stelt haar vakmanschap en haar passie ten dienste van klein en groot met de creatie van een uitgebreide reeks lekkere geschenkideeën.

 

Heerlijke figuurtjes in artisanale chocolade, marsepein en speculaas in schattige doosjes in de vorm van beertjes en huisjes die momenten van emotie en geluk brengen om met elkaar te delen.

NIEUW! Een huis met tal van facetten
Dit doosje in de vorm van een huisje is gevuld met kleine juweeltjes: chocoladefiguurtjes, karamellen en Bonbons van Neuhaus. Als al het lekkers op is kan het huisje beginnen aan een tweede leven als spaarpot.
Prijs : € 22

NIEUW! Meneer en mevrouw Sneeuwpop
Meneer en mevrouw Sneeuwpop dragen hun mooiste marsepeinen kleren. Ze vervolledigen het assortiment marsepeinen figuurtjes dat bestaat uit biggetjes, vruchten en de befaamde “aardappeltjes”.
Prijs : € 4,8/100g

NIEUW! Een schat van chocolade
Neuhaus biedt u een ware schat aan. Deze munten met de beeltenis van Sinterklaas en Zwarte Piet of met de N van Neuhaus zijn een vaste waarde.
Prijs : € 6,8/100g

NIEUW! Krokante beertjes om van te smullen
Gevuld met Bonbons van Neuhaus zijn deze twee beertjes een vaste favoriet in de zak van Sinterklaas.
Prijs : € 14

NIEUW! De adventskalender voor verfijnde smaakpapillen
Sinterklaas is nauwelijks de deur uit of er wordt al ongeduldig gewacht op de verschijning van de Kerstman. Met een praline van Neuhaus lijkt de tijd sneller voorbij te gaan. Deze adventskalender, gevuld met pralines en grappige figuurtjes, onthult de geheimen van het atelier van de Kerstman.
Prijs : € 25 

Ontdek de collectie vanaf 14 november in alle Neuhaus boetieks.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA