24/03/19

Mode - Luxe Fashion

Xandres studio


Mode femmes - Luxe Fashion - Xandres ©

And the story continues… Xandres Studio’s eerste zomercollectie barst van de energie en vrouwelijkheid

Xandres Studio, het edgy sublabel van Xandres, spreidde vorig jaar zijn vleugels en liet een onvergetelijke indruk na. Next up: een spannende nieuwe collectie voor spring/summer 2019. Good vibes, free spirits en een flinke dosis durf: de Xandres Studio girl is terug en maakt het deze zomer nog een tikkeltje bonter.

She’s vibrant.
She’s crazy.
She’s alive.
She’s you.

Durf als eerste het stof te doen opwaaien op de festivalweide. Durf een nieuwe dimensie te geven aan je signature look. Durf te mixen en matchen. Durf buiten de lijntjes te kleuren. Durf jezelf zijn.
Bij Xandres Studio vinden we onszelf ieder seizoen opnieuw uit. En we hopen dat jij dat ook doet. Elk stuk in de SS19-collectie heeft een eigenheid, net zoals iedere vrouw uniek is. Verrassende vormen, originele borduursels en kleurrijke details geven elke look een spannende twist.

Tropical playground
Dare to show your wild side en verdwaal in een tropical playground vol funky kleuren als ‘Baobab Tree’, ‘Southern Sun’ en ‘Monkey Valley’. Een all-over jungle print met tropische planten en wilde dieren op een zwarte achtergrond komt zowel in het groot als in het klein terug en geeft de stuks een speelse twist. Klaar voor een statement deze zomer? Hul jezelf in de luchtige maxi-jurk met een mix van exotische prints, een levendig kleurenpalet en opvallend neonoranje accent.

Stripes reinvented
Verschillende stuks brengen op hun eigen manier een ode aan de eeuwig populaire streepjesprint. De gekleede joggingbroek krijgt een contrasterende accentlijn op de zijkant, terwijl het maatpakje met groen-blauw-rood lijnenspel ongetwijfeld de show steelt deze zomer. De tricot jurk met multicolour strepen geeft je instant seventies vibes, terwijl een getailleerde hemdjurk met rood-witte streepjesprint en kanten details het toppunt van vrouwelijkheid belichaamt.

Girly going on elegant
Een ultravrouwelijk maatpakje? Sure, maar dan wel een tikkeltje gewaagd met een geklede short, roze T-shirt en een paar witte laklederen laarzen eronder. Durf ten allen tijde een speels accent toe te voegen aan een elegante outfit, in de vorm van een cropped top of semitransparante blouse. Mix and match, met respect voor je eigen identiteit.

Mode femmes - Luxe Fashion - Xandres ©