23/02/18

Mode - Luxe Fashion

Lacoste : De nieuwe collection 2018


Mode Fashion  - Lacoste ©

In de nieuwe eyewear collectie wordt technische kwaliteit gecombineerd met eigentijdse stijl, met als resultaat een elegante, veelzijdige look die het erfgoed en het dynamische, sportieve karakter van het merk weerspiegelt. Verfijnde materialen worden gebruikt voor het creëren van lichtgewicht en toch functionele modellen, met verfijnde kleurencombinaties en unieke gestileerde logo's. De details zijn geïnspireerd op grafische elementen uit de jaren 80 en iconische Lacoste-kleding.

L868S
De trendy ovalen vorm van deze unisex zonnebril wordt onderstreept door de geometrische lijnen van de brilveren, die geïnspireerd zijn op de snelle, energieke wereld van de sport. De diagonale gekleurde strepen op de uiteinden van de brilveren vormen een harmonieus geheel met het in reliëf aangebrachte Lacoste-logo in een nieuw ontwerp, dat de jaren 80 mystiek van dit originele, moderne montuur completeert. Verkrijgbaar in Matte Black, Matte Grey en Shiny Crystal

L192S
Deze heren zonnebril die door de ambassadeur van Lacoste, Novak Djokovic, gedragen wordt in de nieuwe campagne, onderscheidt zich door zijn pure, krachtige karakter, dat uitdrukking geeft aan het DNA van het merk. Het metalen montuur is een combinatie van grote glazen, een elegante, minimalistische belijning en tweekleurige brilveren. De voorkant van het montuur heeft een gekleurd profiel dat het montuur omsluit, en een kabel/streep-effect doet ontstaan dat kenmerkend is voor de sportkleding van Lacoste. Deze retro-stijl pilotenbril straalt persoonlijkheid en karakter uit, en is op het linkerglas verfraaid met het logo. Verkrijgbaar in Matte Grey, Matte Light Grey en Matte Silver met optionele gepolariseerde glazen met Shiny Gunmetal-afwerking.

L859S / L860S
Dit veelzijdige, klassieke model is verkrijgbaar in een versie voor zowel dames als heren en geïnspireerd op de tijdloze Polo L.12.12, die in 1933 door René Lacoste ontworpen werd. Het montuur is modern en iconisch, met elegante metalen details die het L.12.12-logo op de brilveren accentueren. Het strakke, lichtgewicht ontwerp is verder gepersonaliseerd met het iconische krokodil-logo, dat met een piqué-effect op beide brilveren is aangebracht. Verkrijgbaar in Blue, Fuchsia, Grey Dust, Nude en Black voor het damesmodel en Matte Green, Matte Blue, Matte Grey, Matte Black en Matte Burgundy voor het herenmodel.

L867S
Deze zonnebril voor heren mixt een soepel montuur met geometrische brilveren die geïnspireerd zijn op stijltrends uit de sportwereld. De diagonale gekleurde strepen op de uiteinden van de brilveren lopen over in het in reliëf aangebrachte Lacoste-logo, dat het tachtiger jaren gevoel van deze comfortabele look af maakt. Verkrijgbaar in Matte Black, Matte Green, Matte Blue en Shiny Crystal.