27/10/19

Luxury watches

Bell & Ross : BR 05-collectie


 

Luxury Watch - Bell & Ross ©

EEN URBAN INSTRUMENT
Bell & Ross, leidend merk op het gebied van pilotenhorloges met zijn iconische vierkante BR 03-model dat is ontworpen voor professionals onder extreme omstandigheden, onthult nu zijn BR 05-collectie. Dit nieuwe model is trouw aan de kernwoorden van Bell & Ross: leesbaarheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, en pronkt met een daadkrachtige stadse uitstraling. De lijnen van de kast zijn een combinatie van rond en vierkant, de geometrische basisvormen die zo bepalend zijn voor de identiteit van Bell & Ross. De constructie van de BR05 gaat de discipline van het vierkant voorbij en overstijgt the perfectie van de cirkel om zijn eigen individuele karakter te bepalen. Zijn zelfverzekerde stijl omarmt de energie van de stad, haar ritme, haar rijkdom. De BR05 is het tijdsinstrument voor stedelijke ontdekkingsreizigers.

EEN GEINTEGREERD ONTWERP
De BR 05 hoort bij de familie van horloges met een geïntegreerde kast: de band loopt over in de kast zodat er één geheel ontstaat. Of zoals Bruno Belamich, medeoprichter en creatief directeur van Bell & Ross, het verwoordt: «Deze integratie van kast en band is niet alleen in lijn met de visuele identiteit van ons merk, het voegt ook een nieuwe dimensie toe aan het horloge: de eerste schakel maakt deel uit van de kast. Dit soort design grijpt terug naar de jaren zeventig en wanneer we dat omzetten naar Bell & Ross, leidt dat tot een grafische stijl die zowel markant als modern is.”

EEN NIEUWE INVALSHOEK
De rijke afwerking van de BR 05 trekt de aandacht. De 40 mm grote kast is hoekig. De gesatineerde oppervlakken zijn volkomen vlak. De gepolijste schuine kanten benadrukken en versterken de volumes die ze bevatten.
De nieuwe collectie is ook verkrijgbaar met een geribbelde rubberen band, als stilistisch alternatief. De wijzerplaat van de BR 05, straalt door de subtiele sunray-afwerking en zorgt voor optimale afleesbaarheid. Verkrijgbaar in zilvergrijs, marineblauw of diep zwart. Naast deze kleuruitvoeringen is er ook nog een ander model, met een skeleton-wijzerplaat en -gangwerk.

EEN KRACHTIG SIERAAD
Dankzij het geïntegreerde ontwerp, het robuuste draagcomfort en de minutieuze afwerking is de BR05 een trouwe bondgenoot bij iedere actieve, urban levensstijl. Het is een karaktervol instrument dat kracht en elegantie uitstraalt. Het jongste mannelijke sieraad van Bell & Ross: beeldend en boeiend. Ideaal voor de stadse man die de uitdagingen van het moderne leven het hoofd biedt en die de tijd en zijn lot zelf in de hand heeft.

Luxury Watch - Bell & Ross ©