10/06/19

Luxury watch

BELL & ROSS INTRODUCEERT: BRS GREEN CAMO


Luxury watches - Bell & Ross ©

Bell & Ross laat zich graag inspireren door militaire codes om tot een stijlvol en eigentijds horloge te komen. Van daaruit was het dan ook een kleine stap om van het militaire camouflagemotief naar een uiterst verfijnd en elegant motief te gaan.

Het nieuwe BRS GREEN CAMO model gebruikt een elegant camouflage motief, gecombineerd met vele details die voor een uiterst vrouwelijke touch zorgen. De licht glanzende schuine randen van de lunette geven een subtiele glans aan de kast en de gladde kroon sluit naadloos aan op de pols.

De BRS GREEN CAMOUFLAGE-horloges hebben de traditionele Zwitserse horloge industrie hoog in het vaandel staan: ze zijn waterdicht tot 100 meter en zijn uitgerust met een Zwitsers uurwerk van de nieuwste generatie, dat garant staat voor betrouwbaarheid en precisie. Het zijn verfijnde, luxe en temperamentvolle horloges met een uiterst modern design die hun dragers op alle belangrijke momenten trouw bij zullen staan. Deze horloges vervolledigen de Camouflage-lijn die in 2016 uitkwam.

Zodra de keuzemogelijkheden aan bod komen, zodra het instrument een polssieraad wordt en zodra het gebruik van edele materialen de modellen van de BR S-lijn tot ware juwelen maakt, kunnen vrouwen niet anders dan onder de indruk zijn. Ze vallen direct voor de elegante, lichte en verfijnde eigenschappen.

Luxury watches - Bell & Ross ©