19/11/17

Luxury cars

De Bentley Bentayga Mulliner


Luxury cars - Bentley ©

Deze gelimiteerde reeks kan rekenen op een riante uitrusting met de meest exclusieve materialen, en wordt zo meteen de nieuwe maatstaf voor dit luxesegment. De exclusiviteit van de Bentley Bentayga Mulliner valt meteen op door de (optionele) tweekleurige koetswerklak en de verchroomde bumpers en luchtroosters. Ook de zijschorten zijn in koetswerkkleur gelakt. Tal van details trekken de aandacht naar de exclusieve Paragon 22-duimsvelgen van Mulliner.

Het interieur is een toonbeeld van het artisanale vakmanschap van Mulliner; hier ervaren de inzittenden ultieme luxe. Het instrumentenbord is afgewerkt met specifiek inleghout, dat volledig met de hand vervaardigd werd en het schitterende Mount Rose-massief voorstelt. Het wordt gecombineerd met bijzonder donker Burr Walnut-inleghout dat rondom werd aangebracht.

Deze specifieke inzetstukken zijn te combineren met een van de zeven kleuren die mogelijk zijn voor de exclusieve zetelbekleding. De zetels worden afgewerkt met uniek borduurwerk en contrasterende stiksels. De deurdrempels zijn voorzien van een verlicht Mulliner-opschrift en via ledtechnologie projecteert de wagen ’s avonds een Bentley-embleem als welkom op de grond. Via de ‘My mood’-optie kan de sfeerverlichting gepersonaliseerd worden in 15 verschillende kleuren.

De Bentayga Mulliner biedt ook nog andere exclusieve uitrusting, zoals een geïntegreerd koelvak in de middenconsole achterin. De bijbehorende champagneglazen werden op maat gemaakt door Cumbria Crystal.

Van de Bentley Bentayga Mulliner zullen slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar zijn.

Luxury cars - Bentley ©