Event

AUTOWORLD BRUSSELS stelt voor So British !


Autoworld ©

De grote tweejaarlijkse wintertentoonstelling. Van vrijdag 13 december 2019 t/m zondag 26 januari 2020
De tweejaarlijkse eindejaarsexpo van Autoworld is uitgegroeid tot een niet te missen evenement. Niet alleen voor oldtimerfans, maar ook voor al wie nostalgisch naar een bepaalde periode wil terugblikken en mooie of uitzonderlijke auto's wil bewonderen. Zelfs alledaagse auto's komen tot leven in een unieke sfeer en een uitzonderlijk decor.

Na het succes van 'American Dream Cars & Bikes', 'Italian Car Passion', 'Ferdinand Porsche', 'Belgian Racing Legends' en 'Bugatti 100' staat Autoworld vanaf 13 december 2019 bijna twee maanden lang in het teken van 'So British! – cars & lifestyle'.

Tijdens vorige edities nam Autoworld zijn bezoekers mee naar de Verenigde Staten en Italië, maar voor deze editie steken we het Kanaal over, naar het bruisende hart van Londen met zijn drukke (en vaak stilstaande J) verkeer, straatjes waarin antieke pareltjes van wagens verborgen staan, de Royal Crescent, prachtige winkelstraten met chique etalages en weelderige kerstversiering ...

Het Verenigd Koninkrijk is niet alleen de geboorteplek van beroemde monarchen, succesvolle ondernemers en populaire artiesten, maar ook het thuisland van verschillende iconische autofabrikanten.
So British ! dompelt je onder in de wereld van een natie die de geboorte van een indrukwekkend aantal mytische auto’s heeft gekend.

Praktische info
Locatie:
Autoworld Brussel – Jubelpark 11 – 1000 Brussel – Metro: Mérode
Openingsuren:
Elke dag geopend van 13/12 tot 26/01 (zelfs op maandagen, 25/12 en 01/01 in de week van 10 tot 17 uur (in het weekend van 10 tot 18 uur)
Info voor bezoekers :
Site web : www autoworld.be - of +32.2.736.41.65

Autoworld ©