05/11/17

Damesmode - Luxe Fashion

Hampton Bays : Herfst/winter 2017-2018


Damesmode - Luxe Fashion -Hampton Bays ©

Knusse winter met feestelijk tintje
Waar kan je beter je 25ste verjaardag vieren dan in Chamonix, een zalige plek om de latten aan te binden en te genieten van een heerlijke zuurstofkuur.  Hampton Bays, het Belgische label dat onlosmakelijk verbonden is met de natuur, koos de besneeuwde toppen om de campagne van zijn wintercollectie in te blikken.

Het kleurenpalet draait rond een brede waaier van blauwschakeringen, gaande  van pastelblauw tot indigo, warme wijntinten en meer neutrale poedertinten en minerale grijstonen die opgevrolijkt worden met een mooi mimosageel. Kaki tonen balanceren dan weer tussen stoer en naturel.

Knus breiwerk in zachte wol vormt de leidraad door de collectie en straalt één en al cosiness uit, gekruid met een vleugje luxe en vrouwelijkheid. Zoals de easy going lange wollen jurken en de combinaties van wollen rokken met de bijhorende trui. Casual truien meten zich geraffineerde details aan, zoals een tule strik op de rug of een motief in lurex of in pailletten. Heel sensueel zijn de truien met een sluiting op de rug. Altijd zorgen onverwachte details voor dat “je ne sais quoi-gehalte”.

Fluwelen jurken in rijke kleuren lenen zich voor een avondje-uit, maar kunnen overdag ook gecombineerd worden met een oversized cardigan in grof breiwerk. Truien met borduurwerk en bloemenrokken en bloesjes in een combinatie van wijntinten en pastels brengen een vleugje romantiek, zonder aan power in te boeten.

De pantalons variëren van jeans in blue denim of in grijs – met of zonder borduurwerk - over luxe joggings tot gekledere wollen pantalons . Rokken in licht denim en jeanshemden worden opgewaardeerd met fraai geborduurde motieven. Hampton Bays tilt basics immers altijd op een hoger niveau.

Naar aanleiding van 25 jaar Hampton Bays brengt het Belgische merk een compacte capsulecollectie uit in samenwerking met Elise Crombez. Het is een heel uitgepuurde lijn geworden die focust op luxueuze materialen en vlot combineerbare stukken om te hebben en te houden.

Damesmode - Luxe Fashion -Hampton Bays ©