gepubliceerd op: 04-04-2015
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

ERVAAR EEN VERRASSENDE SMAAKEXPLOSIE MET DE DUO-PRALINES!

 

Wat als de Maître Chocolatier van Neuhaus zich laat inspireren door zijn favoriete ingrediënten? Dan laat hij je een verfrissend traject van smaken afleggen door ingrediënten uit alle uithoeken van de wereld te gebruiken! Voor deze tijdelijk beschikbare collectie creëerde Neuhaus een serie van verfijnde pralines met een natuurlijke kleurdecoratie.

Onze Maître Chocolatier gebruikte telkens twee verrassende origine-ingrediënten:

Karamel & Vanille : Een fluweelzachte praline in melkchocolade met een licht gezouten karamel uit Isigny en een intense vanille uit Madagascar.
Roos & Framboos : Deze fruitige praline in melkchocolade bestaat uit twee laagjes; een laagje praliné met rozenblaadjes en een laagje praliné met friszure stukjes framboos.
Ananas & Sechuan : Deze pittige praline in donkere chocolade bevat een intense praliné met Chinese Szechuanpeper en een zachte ananasganache die voor een mooi evenwicht zorgt.
Violet & Meringue : Deze fleurige praline in donkere chocolade bestaat uit 2 laagjes: een ganache met viooltjes uit Toulouse en een knapperige praliné met Italiaanse meringue.
Groene thee & Citroengras : Deze kruidige praline in donkere chocolade is gevuld met een knapperige praliné à l’ancienne op basis van Chinese groene thee en Oosters citroengras.

De DUO-collectie van Neuhaus is verkrijgbaar in alle Neuhaus-boetieken vanaf 7 april 2015.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA