ESTHETIEK & GEZONDHEID

KAPSALONS

 
Esthetiek & Gezondheid Kapsalons
 
Esthetiek & Gezondheid Kapsalons
 
Esthetiek & Gezondheid Kapsalons
 
Esthetiek & Gezondheid Kapsalons
 

Piotr Hairstyle

Piotr Hairstyle Een wereld van verschil… !!!

Piotr Hairstyle bestaat uit een dynamisch geheel van authentieke “Artiesten” die u als hun naasten verwelkomen.
Intuïtief, evolutionair en geraffineerd, putten zij hun altijd vernieuwende inspiratie uit de bron van uw persoonlijkheid, openbaren met verfijning uw bijzonderheden en verhemelen u door u een dienst aan te bieden, gericht op individualiteit en perfectie.

Piotr Hairstyle stelt u zijn dienst voor: ruimte van verzorging en make-up, manicure, voetverzorging door gerenommeerde pedicures, permanente make-up, ontharingen, gezichts- en lichaamsverzorging waar iedereen een ontspanningsmoment zal vinden in een sfeer van rust en herbronning.
De eerste verdieping is de plaats waar het team u ontvangt voor de haarverzorging, de adviezen, het vormgeven en het drogen; met een specifieke ruimte voor de schoonheidsverzorging van gezicht en lichaam.
Het niveau gelegen in de mezzanine is het domein van zeer gespecialiseerde technici voor haarverzorging en –kleuring.

Piotr Hairstyle biedt ook een “jongerendienst” aan haar cliënteel en breidt de talenten van haar personeel ook uit voor mannen als voor kinderen.

Piotr Hairstyle verzorgt een zeldzame dienst in zijn perfectie, waar vriendelijkheid, fijnheid, discretie, gratie, aandacht, geraffineerdheid en de behendigheid de sleutelwoorden zijn en kalmeert uw kleine honger met een dienst “kleine restauratie”.

Piotr Hairstyle is dé specialist op het gebied van huwelijksvlechten en is de referentie voor grote evenementen. Dior is geassocieerd met het salon voor dag-, avond- en feestopmaak.

Haar motto: HET BELANGRIJKSTE BENT U!!!

Haar doel: U “het verschil” aanbieden.

Op afspraak van dinsdag tot zaterdag, van 8 tot 18u.
Woensdag, van 8 tot 17u volgens uw vernieuwende inspiratie.

Biedt u de voldoening aan om u te openbaren in uw originaliteit.

Piotr Hairstyle

Piotr Hairstyle
Avenue Louise, 70
1050 Bruxelles

Tel.: +32 2 511 99 54
Fax: +32 2 512 50 33

Een e-mail sturen
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA