gepubliceerd op: 21-09-2019
Club Med
Foto: Club Med
 

COMPLETE MAKEOVER VAN CLUB MED LA CARAVELLE - Relaunch begin november 2019

 

 

Guadeloupe is een eiland vol contrasten met tropisch regenwouden, vulkanen, watervallen, maagdelijk witte stranden en beschutte baaien. Meer dan vijftig jaar geleden zette Club Med er voet aan wal om er één van de eerste vakantiedorpen neer te planten. Dit jaar ondergaat La Caravelle een welverdiende facelift. Met respect voor authentieke elementen wordt het resort aangepast aan de noden van vandaag. Vanaf november zal de vernieuwde Club weer volledig operationeel zijn en verblijf je hier vanaf 1.400€/PP  (zonder transport) op basis van premium all inclusive formule. 

Zo is er een Zen Oasis zone voorzien met 30 nieuwe Deluxe kamers en 12 suites die toegang geven tot een Zen pool en beach, jacuzzi en yoga-hut waar volwassenen volledig tot rust kunnen komen. Een splinternieuwe spa met zicht op de oceaan is een welness walhala met verschillende cabines, een relaxruimte, beautysalon en thalasso centrum. Vulkanische stenen en lokale houtsoorten dragen bij tot een authentieke architectuur die refereert naar het koloniaal verleden en de cultuur van het eiland. Absolute must try experience is een outdoor massage op het einde van de pier met zicht op het turkooisblauwe water.

Voor de kinderen wordt het aanbod uitgebreid met een Baby, Petit, Mini en Junior Club. De kleintjes kunnen zich uitleven in een waterpretpark, terwijl hun ouders en andere actieve avonturiers het eiland kunnen verkennen. Of zich overgeven aan Creoolse far niente in de nieuwe Beach Lounge Main Bar die voorzien is van een rum-kelder. De Saint Anne’s Lagoon is dan weer een ideale spot voor snorkelen, kitesurfing, windsurfing en catamaranzeilen. En ook fans van pickleball – een combinatie van tennis, badminton en pingpong – kunnen zich uitleven op de speciaal daarvoor aangelegde courts.

La Caravelle is ook een ideale uitvalsbasis voor bijzondere excursies. Zoals een kajaktocht langs de mangroves, een bezoek aan de suikerplantages of een zeiltocht naar het paradijselijke Marie-Galante. Een familievriendelijke uitstap is de Eco-Tour langs ongerepte natuurreservaten en durfallen kunnen een vulkaan beklimmen. Of hun verblijf combineren met een zeilcruise op de Club Med2.

Auteur van het artikel : Club Med
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA