gepubliceerd op: 03-10-2016
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

In onze lange traditie van koninklijke pralines, onthult Neuhaus twee nieuwe creaties, Philippe en Mathilde. De Neuhaus Maître Chocolatier maakte er een erezaak van om de beste ingrediënten uit de mooiste streken van ons land uit te kiezen..

 


De pralines Philippe en Mathilde betekenen een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Neuhaus, erkend hofleverancier van het Belgische koningshuis.

Mathilde
Een knapperige praliné à l’ancienne met amandelen en hazelnoten verrijkt met een wolkje hop uit Poperinge en bedekt met een laagje intense zwarte chocolade.

Hop - of humulus lupulus in wetenschappelijke termen - is het belangrijkste ingrediënt van de wereldberoemde Belgische bieren. De hop die Neuhaus gebruikt, wordt geteeld in Poperinge, de streek waar Mathilde opgroeide. 

Philippe
Honing van bloemen uit Sombreffe op een knapperige praliné op basis van Belgische wafels in een jasje van smeuïge melkchocolade.

De honing die Neuhaus geselecteerde wordt geproduceerd uit nectar van bijen die zich laven aan de wilde bloemenvelden in de omgeving van Sombreffe, wat de honing een karakteristieke kleur en smaak verleent. 

De pralines Mathilde en Philippe maken vanaf heden deel uit van het Neuhaus assortiment.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA