gepubliceerd op: 11-07-2018
Chloé
Foto: Chloé ©
 

CHLOÉ BRENGT HET WILDE KARAKTER VAN DE WROESTIJN IN BEELD MET DE NIEUWE “SIERRA ZONNEBRIL”

 


Chloé presenteert een exclusief nieuw model dat geïnspireerd is op de weidsheid van de Afrikaanse woestijn en de geest van avontuur.

Speciaal ontworpen in het kader van de lancering van het nieuwe parfum van Chloé, Nomade, heeft het nieuwe Sierra-model een vintage tintje, met een volledige metalen constructie. Deze is versierd met een afneembare klep van zacht leer waarin glinsterende steentjes zijn aangebracht, en twee schroefjes in de vorm van zonnestralen aan de zijkanten.

Het lichtgewicht profiel is verder versierd met een zachte, gegraveerde metalen cirkel die geplaatst is tussen de dubbele neusbrug, de cirkel is vervaardigd met een traditionele techniek voor het maken van sieraden. In het subtiele effect van de gradiënt kaki-glazen komt de kleur van leer terug, waardoor de vintage-uitstraling van dit krachtige en rebelse ontwerp wordt benadrukt.

Het montuur wordt vervolledigd door het nieuwe stopscharnier en de kenmerkende traanvormige uitsnijding, die dient als versiering en als een functioneel element voor het bevestigen van het kettingaccessoire. Het slanke montuur is afgewerkt met ton-sur-ton metalen neuskussentjes.

Chloé-brillen worden onder licentie geproduceerd door Marchon Eyewear, Inc., een van 's werelds grootste fabrikanten en distributeurs van kwaliteitsbrillen en zonnebrillen.

Auteur van het artikel : Chloé
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA