BEURZEN

De Huwelijksbeurs van Brussel
.
De Huwelijksbeurs van Brussel biedt bezoekers een weekend lang de kans om alles te vinden wat nodig is voor een huwelijk of speciaal feest en dit op eenzelfde plaats!

Het uitgebreide en representatieve aanbod, de kwaliteit van de exposanten en de prachtige modeshows zorgen ervoor dat dit een onmisbaar evenement is voor al wie een speciaal feest wil organiseren.

Een gevarieerd en kwalitatief aanbod, aangepast aan elke stijl en aan elk budget. Het doel is om de bezoekers de kans te geven te vergelijken en een keuze te maken uit de beste diensten en producten zodat ze van hun feest een van de mooiste dagen van hun leven kunnen maken!

Om u de kans te geven kennis te maken met de laatste nieuwe trends zullen er 5 modeshows georganiseerd worden tijdens de 3 dagen van het salon. Op een haute-couture podium zullen de ontwerpers de mooiste jurken en de meest stijlvolle kostuums uit hun collecties onthullen.

PERIODICITEIT: jaarlijk
PLAATS: Tour & Taxis (HAL 2) - Havenlaan 86 C - 1000 Brussel
PARKING
BANCONTACT
   

De Huwelijksbeurs van Brussel
Tour & Taxis - Havenlaan 86 C
1000 Brussel


Tel.: +32 2 468 55 43
Fax: +32 2 425 46 76
www.votremariage.net/nl/

<< Vorige pagina
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA