VERVOER & VERPLAATSING

MERKEN VAN PRESTIGIEUZE VOERTUIGEN

 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 

Bentley Belgium

Bentley Continental Flying Spur

Lets meer dan twee jaar geleden verraste Bentley Motors zijn wereld al met de voorstelling van de Continental GT Coupé, een meesterwerkje op het vlak van de luxueuze Grand Tourisme-coupés.Vandaag, amper 12 maanden na de eerste leveringen van dat uitzonderlijk succesvolle model, kunnen wij u met trots de komst aankondigen van de snelste vierdeursberline uit de geschiedenis van Bentley: de Continental Flying Spur, een wagen die even onstuimig en sportief is als de coupé (die voor zijn part een topsnelheid kan halen van 320 km/h) waarop hij gebaseerd is.

De Continental Flying Spur verenigt het verfijnde design en de traditionele deskundigheid die onvergelijkbaar zijn en Bentley zijn faam bezorgden, met de dynamiek en het vermogen van de Continental GT. Op die manier kan een rij-ervaring zonder voorgaande aangeboden worden die ongetwijfeld een nieuw type oordeelkundige klanten zal aantrekken voor het merk.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben de modellen van Bentley altijd een uitzonderlijke combinatie geboden van luxe en prestaties. Lange afstanden afleggen in het allergrootste comfort is het handelsmerk van elke Bentley en was nooit zo uitdrukkelijk zichtbaar als op de symbolische Continental Type-R uit 1952 en zijn tegenhanger met vier deuren,de Continental Flying Spur.

Als rechtstreekse opvolger van de destijds snelste coupé met vier plaatsen,werd de Continental Flying Spur uit 1957 begroet als een van de elegantste, maar tevens ook een van de krachtigste berlines die ooit gemaakt werden. De nieuwe Continental Flying Spur is een aanvulling op die reeks zowel luxueuze als sportieve berlines van Bentley. Net zoals de actuele sublieme Continental GT Coupé, ontwikkelt hij een aanzienlijk vermogen dat hij koppelt aan een uitzonderlijk comfort en dito sierlijkheid.

Deze nieuwe Bentley wordt net als de originele Flying Spur opzettelijk gepositioneerd als uitzonderlijk product dat zich onderscheidt op een erg concurrentiële markt. Toen wij onze toekomstige klanten vroegen naar hun behoeften,waren hun eisen erg duidelijk – prestaties en luxe,stijl en functionaliteit,originaliteit en stevigheid, enthousiasme en veiligheid. De Continental Flying Spur is ons antwoord op hun houding die geen compromissen toelaat en de uitdrukking van ons verlangen om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan het avontuur van Bentley.

Bentley Arnage

Bentley Motors gaat door met de intensieve ontwikkeling van de Arnage, het kroonjuweel uit zijn gamma.Ter gelegenheid van het modeljaar 2007 introduceert het een omvangrijk programma met verbeteringen aan de aandrijfgroep en aan het onderstel. De befaamde 6,75 l V8-motor uit de Arnage ontwikkelt voortaan tot 507 pk. Hij wordt aan een automatische zesversnellingsbak gekoppeld en biedt extra prestaties, rijdynamiek en raffinement. Die wijzigingen worden aangevuld met subtiele aanpassingen aan het buitendesign, het interieur en de motorruimte.

De evolutie van de legendarische V8-motor maakt er de krachtigste van die ooit geproduceerd werd in het hoofdkwartier van de maatschappij uit het Engelse Crewe. In de op prestaties gerichte Arnage T levert hij een uitzonderlijk vermogen van 507 pk en een koppel van 1.000 Nm. Dat stemt overeen met een stijging van het vermogen met 11 % en van het koppel met 14 % ten opzichte van de vorige versie. In combinatie met de allernieuwste automatische 6-versnellingsbak van ZF, die gebruik maakt van een moderne,computergestuurde sturingseenheid, biedt hij bij alle snelheden een geoptimaliseerd prestatiesniveau en raffinement. Onder de motorkap van de Arnage R en RL stijgt het vermogen van de nieuwe motor van 400 tot 456 pk, terwijl het koppel toeneemt van 835 tot 875 Nm.

"De Arnage modeljaar 2007 is het klinkende bewijs van onze intentie om de blikvanger van Bentley op technologisch vlak bij de koplopers te houden en om de prestaties, de verfijning en luxe aan te bieden die elke klant van Bentley eist", verklaarde Stuart McCullough, die als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk is voor de verkoop en de marketing.

De Arnage T van 507 pk is echt een wagen om zelf mee te "rijden". Hij biedt betere prestaties en verschaft een nog bevredigender rijplezier. De verbeteringen op het vlak van het raffinement en het comfort van de Arnage R van 456 pk zijn even opmerkelijk en de RL, met een verlengde wielbasis, profiteert van dezelfde toename van de prestaties die hij paart aan aanzienlijke verbeteringen ter hoogte van het achterste gedeelte van het interieur.

"Twee jaar geleden brachten wij belangrijke wijzigingen aan aan het onderstel, de stuurinrichting en de remmen van de Arnage", benadrukte dr. Ulrich Eichhorn, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijk voor de ingenieursafdeling. "De wagen kon dus gemakkelijk een aanzienlijke stijging van het vermogen en het koppel aan. Het belangrijke werk aan de aandrijfgroep kon dan ook beginnen."

De Arnage modeljaar 2007 onderging ook een aantal wijzigingen op het vlak van de veiligheid, de binnenruimte en het design. Elke Arnage is voortaan uitgerust met het bandendrukcontrolesysteem en het geïntegreerde rSAP* Bluetooth-telefoonsysteem. Daarnaast werd de ergonomie voor de bestuurder verbeterd. Bovendien zijn er als optie nieuwe velgen, koetswerkkleuren en binnenbekledingen beschikbaar, alsook een inklapbare mascotte - de "gevleugelde B" - op de motorkap.

(*) foto's 1 & 2 : Bentley Continental Flying Spur
(*) foto's 3 & 4 : Bentley Arnage

Bentley Belgium
 

BENTLEY BELGIUM
Leuvensesteenweg, 373
1932 Sint-Stevens-Woluwe

Tel.: +32 2 704 99 11
Fax: +32 2 704 99 00

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.bentley-belgium.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA