gepubliceerd op: 09-01-2016
Belgian VW Classics Club
Foto: Belgian VW Classics Club
 

50ste verjaardag

 

Een paar dagen na zijn 50ste verjaardag stelt de Belgian VW Club een nieuwe afdeling voor: de Belgian VW Classics Club. Zoals zijn naam aanwijst, zal deze nieuwkomeling grote betekenis toekennen aan de VW Oldtimers- van minstens 25 jaar en zal aan zijn leden verscheiden voordelen toekennen, mogelijkheid tot deelname aan exclusieve activiteiten en vooral hun passie voor oude VWs delen met andere liefhebbers.

In een tijd waarin de wereld steeds sneller lijkt te draaien, is het soms goed om in de achteruitkijkspiegel te kijken. Het is dus niet verwonderlijk om steeds meer en meer liefhebbers te vinden van oude wagens, nostalgische mensen waarderen specifieke voertuigen die zij of hun voorouders vroeger gekend hebben.

Nu de Belgian VW club net zijn 50ste verjaardag gevierd heeft, konden we niet ongevoelig blijven voor leden die autoliefhebbers zijn van oude Volkswagens. "We hadden meer en meer verzoeken van onze leden", zegt Charles-Henri Bonnet, de secretaris-generaal van de Belgian VW Club. "En op het moment van onze vijftigste verjaardag, dachten we dat het tijd was om een filiaal Classics te creren binnen onze Club. En dat is gebeurd! "

Meer info: classics(at)belgianvwclub.be

Auteur van het artikel : Belgian VW Classics Club
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA