EVENEMENTEN & PLECHTIGHEDEN

CONFERENTIES & SEMINARIES

 
Evenementen & Plechtigheden Conferenties & seminaries
 
Evenementen & Plechtigheden Conferenties & seminaries
 
Evenementen & Plechtigheden Conferenties & seminaries
 

BCD Meetings & Incentives

BCD M&I verwijst naar de afdeling Meetings & Incentives van BCD Travel, marktleider in BelgiŽ en Luxemburg wat betreft het algemene beheer van zakenreizen.

Met een aanwezigheid wereldwijd in meer dan 30 landen en een lokale service in BelgiŽ, brengt BCD M&I ervaringsdeskundigen samen met als enige doelstelling de bedrijven net dat tikkeltje meer te bieden!

Een uitgebreid gamma van diensten beantwoordt aan uw meest specifieke noden. Wij verzorgen:

ē de organisatie van A tot Z van uw meetings, incentives, conferenties en evenementen. Rekening houdend met uw strategische doelstellingen, werken wij reisprogrammaís uit waarin originaliteit, passie voor ons vak en professionalisme sleutelwoorden zijn.

ē het beheer van uw strategische meetings teneinde de kosten verbonden aan verplaatsingen, budgetten, leveranciers ea tot een minimum te beperken. Dankzij onze 15 jaar ervaring is BCD M&I marktleider in deze branche.

ē  de organisatie van uw evenementen dankzij gesofisticeerde technologieŽn.

ē de uitwerking van creatieve projecten die uw evenementen, conferenties, meetings & incentives een persoonlijke toets geven en exclusief en onvergetelijk maken.

De BCD M&I reisdeskundigen hebben tevens een grondige kennis van de organisatie en het beheer van congressen, seminaries, opleidings- en incentivereizen, hotelverblijven van lange duur, teambuildings, de opstart van nieuwe producten en persconferenties.

Onze medewerkers zijn fier om voor BCD M&I te werken, schenk hen uw vertrouwen zodat uw medewerkers fier kunnen zijn om voor uw bedrijf te werken!

BCD Meetings & Incentives

BCD Meetings & Incentives
Stationsstraat, 100
2800 Mechelen

Tel.: +32 15 71 67 70
Fax: +32 15 71 60 81

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.bcdmi.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA