gepubliceerd op: 13-12-2017
Autoworld
Foto: Autoworld
 

Een uitzonderlijke tentoonstelling die u niet mag missen! Op 15 december opent de tentoonstelling ‘American Dream Cars & Bikes, the Golden Years’ zijn deuren voor het grote publiek.

 


De expositieruimte van het museum wordt naar tweejaarlijkse gewoonte volledig omgetoverd en deze keer viel de keuze op een unieke Amerikaanse scenografie uit de jaren ’50 en ’60. Voor deze multimerken-tentoonstelling ‘gaat het museum een stap verder dan de exposities die tijdens het jaar georganiseerd zoals ‘Ferrari 70 Years’ en ‘BMW 100 Years’ in het verleden met vooral aandacht voor individuele merken.

Een tentoonstelling zoals ‘American Dream Cars & Bikes, the Golden Years’ komt er niet zo maar. Twee jaar lang is het voltallige museumteam in de weer geweest om het juiste thema te kiezen, de meest uitzonderlijke wagens op te zoeken, naar het museum te halen, een unieke scène te creëren, enthousiaste partners te zoeken die zich volledig willen inzetten, via alle kanalen te communiceren, enz.

Met deze tentoonstelling wil het museum de bezoekers opnieuw in vervoering brengen, en verrassen want Autoworld heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd op het gebied van tijdelijke exposties!
Voor deze magische reis doorheen de Amerikaanse Golden Years, duiken we de nachtelijke sfeer in van de drive-in bioscopen om kennis te maken met de meest fascinerende auto’s die de Amerikaanse autosector in de jaren vijftig tot zeventig heeft voortbracht.

Bereidt u voor op American Dream Cars & Bike, The Golden Years, de langverwachte opvolger van Ferdinand Porsche - The Heritage en Italian Car Passion - La bella Macchina, mis deze uitzonderlijke tentoonstelling niet!

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA