gepubliceerd op: 03-07-2015
Jaguar
Foto: Autoworld
 

Van 17 juli t/m 30 augustus 2015, Autoworld stelt voor « Jaguar / 80 Years »

 


Het iconische Britse Jaguar, bekend om zijn slanke athletische lijn viert dit jaar zijn 80ste verjaardag.

Autoworld wilde die mijlpaal dan ook voor geen geld ter wereld missen. De expositieruimte op de eerste verdieping van het museum zal daarom volledig gewijd worden aan deze grote zomertentoonstelling. Maar liefst 45 Jaguars zullen op het toneel verschijnen. Maak kennis met de evoluties van de types C, D, E en F, met als paradepaardje de mythische E-Type, volgens Enzo Ferrari himself in de jaren ’60  'de mooiste auto ter wereld’.
Op diverse zone’s en podia kan je de boeiende geschiedenis van het merk van de wilde kat ontdekken aan de hand van een retrospectieve van zowel racewagens als seriewagens.

Ook een aantal recente modellen zullen aanwezig zijn zoals de F-type cabriolet en F-type coupé met als hoogtepunt de nieuwe XF die vanop een bijzonder creatieve stand aan het publiek zal worden voorgesteld.
De splinternieuwe XE kan uiteraard ook niet ontbreken en zal vanop een podium aan de ingang het publiek verwelkomen.
Deze expositie is een initiatief van Autoworld en werd mede mogelijk gemaakt door de steun van Jaguar Belux, de Belgium Club Jaguar en enkele privéverzamelaars.
Tevens werden onze audiogidsen ter gelegenheid van deze tentoonstelling uitgebreid met 3 extra stops. Zij bieden u boeiende info en leuke anekdotes over de geschiedenis van het merk en de specificaties van de historische E-type.

Infos : www autoworld.be ou +32.2.736.41.65

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA