gepubliceerd op: 09-02-2016
Autoworld Bruxelles
Foto: Autoworld Bruxelles
 

Meer dan 250 Kevels en Beetles verwacht op de 8e Love Bugs Parade

 


Binnen enkele dagen vindt vr het museum Autoworld op de Esplanade van het Jubelpark een van de mooiste treffens van VW Kevers en Beetles in Europa plaats.

In minder dan een week tijd waren de 250 beschikbare plaatsen al toegewezen voor dit evenement, dat ieder jaar op meer deelnemers... en op meer sympathie kan rekenen. Dit jaar werd naar aanleiding van de 50e verjaardag van de hippiebeweging, die twee hoogtepunten kende - de Summer of Love te San Francisco in 1967 en het Woodstock muziekfestival ten noorden van New York in 1969 - aan de deelnemers gevraagd om hun voertuigen en zichzelf aan te kleden zoals ze dat in de jaren zestig zouden hebben gedaan.

De eerste auto's worden 's morgens al op de Esplanade van het Jubelpark verwacht. Vanaf 14.00 u vertrekken ze voor een ritje in de buurt.

Liefhebbers die mee willen genieten van het feest, kunnen tussen 12.00 u en 14.00 u naar het trefpunt komen afzakken (dat overigens gemakkelijk bereikbaar is via metro- en tramhaltes en stopplaatsen van bussen in de buurt). Ze zullen er vrij kunnen wandelen tussen de VW Kevers uit alle denkbare perioden (het oudste exemplaar dat werd ingeschreven, is van 1952; het recentste een Beetle van 2015). Veel voertuigen uit het kleurige wagenpark zullen voor de gelegenheid ook op een nostalgische of humoristische manier worden aangekleed. Als het weer het toelaat, zullen veel van de cabrioletversies ongetwijfeld ook open te bewonderen zijn.
Er zullen zelfs enkele Combi's T1 van de partij zijn, die niet alleen trouwe partners waren van de Kevers, maar in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot emblematische getuigen van de 'Flower Power'-periode.

Info: www autoworld.be ou +32.2.736.41.65

Auteur van het artikel : Autoworld Bruxelles
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA