gepubliceerd op: 12-08-2015
Lamborghini
Foto: Lamborghini ©
 

NIEUWE SUV VAN LAMBORGHINI. Lamborghini maakt zich op voor een nieuw tijdperk

 

 

Automobili Lamborghini heeft aangekondigd dat het een luxe-SUV gaat bouwen, als derde modelreeks van het merk. De lancering van het nieuwe model is gepland voor 2018. In 2012 stelde Lamborghini al een conceptmodel met de naam Urus voor op het autosalon van Peking.

De nieuwe reeks zal geproduceerd worden in Sant'Agata Bolognese, en de uitbreiding van het gamma zal zorgen voor extra groei en belangrijke nieuwe mogelijkheden voor het hele merk. De uitbreiding gaat ook gepaard met een aanzienlijke verhoging van de productiecapaciteit in de fabriek. Over de levenscyclus van het nieuwe model heen zal de onderneming honderden miljoenen euro investeren.

Met de luxe-SUV zal Lamborghini een tot dusver ongerept, snel groeiend en fascinerend autosegment betreden en zijn clientèle gevoelig uitbreiden. Dat omvat niet alleen klanten van de Lamborghini-supersportwagens die vandaag met een SUV van een ander merk rijden, maar ook gezinnen en nieuwe klanten voor het merk. De verkoopvolumes zullen evenwichtig verdeeld zijn over de drie voornaamste verkoopregio's: EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), Amerika en Azië/Pacific. De doelmarkten zijn in de eerste plaats de VS, China, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Rusland. Het jaarlijkse volume zal ongeveer 3.000 wagens bedragen, goed voor een verdubbeling van de huidige verkoopcijfers van het merk.

Auteur van het artikel : Lamborghini
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA