VERVOER & VERPLAATSING

JACHTVERHUUR

 
Vervoer & Verplaatsing Jachtverhuur
 
Vervoer & Verplaatsing Jachtverhuur
 

Algarvesailing

 

Ons zeiljacht heeft alle troeven aan boord om Uw zeilvakantie tot een unieke belevenis te maken. Zonder afbreuk te doen aan het gevoel één te zijn met de natuur en de elementen, beschikt U toch over de laatste nieuwe - uiterst geavanceerde - veiligheids- en navigatieapparatuur aan boord. Het begrip komfort krijgt ook een nieuwe dimensie.

Voor de ervaren bemanning is geen inspanning te zwaar om van Uw trip een onvergetelijke belevenis te maken en zij voeren begrippen als kompetentie, dienstverlening en discretie dan ook hoog in het vaandel.

Albufeira (20 minuten van Faro airport) : een uitstekende uitvalsbasis voor prachtige tochten langs de schitterende Portugese zuidkust. De Algarvaanse kustlijn bestaat uit een aaneenschakeling van uitgestrekte zandstranden en lagunes, afgewisseld met ruwe kliffen en fabuleuze grotten. De streek biedt over het hele jaar een uiterst zonnig en aangenaam klimaat. Verder ontbreken een rijk cultureel verleden, een typische gastronomie en een bruisend sociaal leven niet op het appel.

Algarvesailing Team

Algarvesailing
De Keyserlei 15-17 b5
2018 Antwerpen

Tel.: +35 1 918717173

Een e-mail sturen
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA