Vastgoedmakelaar luxe

Dirk Willemyns © - Gespecialiseerde vastgoedmakelaar in de luxe vastgoedsector


Dirk Willemyns

Uitzonderlijke ervaring gekoppeld aan grote deskundigheid: makelaarskantoor Dirk Willemyns, een echt huis van vertrouwen


Van vader op zoon sinds 1926. Tot op vandaag is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Willemyns. Samen met vader Dirk Willemyns leiden dochter An en partner Nicolas Souêtre een enthousiast team van een vijftiental medewerkers die allen een optimale service aanbieden.


De kantoren – drie staan er tot uw dienst in Knokke-Heist – beschikken over het ruimste aanbod op gebied van verkoop en verhuur van landhuizen, appartementen, garages, villa’s, handelspanden en bouwterreinen. In de loop der jaren is Dirk Willemyns een vaste waarde op de Knokse vastgoedmarkt geworden.

Wie op zoek is – huren of kopen – naar een riante villa in het oude Zoute, een aantrekkelijk appartement met fraai zeegezicht of een charmant huisje op een originele ligging, is stellig bij Dirk Willemyns aan het juiste adres. Steeds met aangenaam, professioneel advies. Zo ook het syndicuskantoor, volledig onafhankelijk van de verkoop- en verhuurkantoren, dat het volledige beheer en de administratie waarneemt van een vijftigtal appartementsgebouwen in Knokke, het Zoute, Albertstrand en Duinbergen.

Vandaag wordt veel geïnvesteerd in nieuwe bouwprojecten in nauwe samenwerking met bouwer - promotors, architecten en aannemers die smaakvolle concepten opleveren en er zorg voor dragen dat standingvolle residenties met een soms rijk verleden hun allure van weleer behouden.


Dirk Willemyns

Dirk Willemyns

Albertstrand
Zwaluwenlaan 15 - 8300 Knokke-Heist
Tel : +32 50 60 44 10 - Fax : +32 50 62 25 09                                            

Sparrendreef
Sparrendreef 73 - 8300 Knokke-Heist                                              
Tel : +32 50 60 99 01 - Fax : +32 50 62 08 23

Zeedijk Zoute
Zeedijk 792 - 8300 Knokke-Heist
Tel : +32 50 60 22 81 - Fax : +32 50 62 16 54

Onze onroerende goederen  : www.dirkwillemyns.be

<< Vorige

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onze selectie van gespecialiseerde vastgoedmakelaars in de luxe vastgoedsector en prestigewoningen op Belgisch grondgebied. :
Dirk Willemyns - Erkend vastgoedmakelaar - Belgïe